RealPyros » Mededelingen » Algemene voorwaarden & regels
maandag 5 oktober 2015 om 18:24 uur

Om ons forum voor jou helemaal geweldig te maken hebben wij uiteraard ook een aantal regels waar iedereen zich aan moet houden. Onze moderators en administrators controleren of de regels worden nageleefd. Indien dit niet gebeurd kunnen er strafmaatregelen worden genomen.

De onderstaande regels gelden op onze gehele website in elke sectie. Je beroepen op deze regels heeft geen zin. Wij hebben altijd gelijk.

§ 1. Algemene regels
1.1. Racistische opmerkingen, discriminerende opmerkingen, kwetsende opmerkingen en of dreigingen worden niet getolereerd. Daarnaast worden opmerkingen die doelen op de situatie van WO 2 ook niet toegestaan.
1.2. Seksueel getinte opmerkingen, gesprekken die tot overlast leiden en pornografische plaatjes zijn niet toegestaan. Wij zijn weliswaar na 22:00 uur minder streng op het controleren van deze regel maar mocht de persoon in kwestie alsnog te ver gaan dan zijn de gevolgen voor hem/haar.
1.3. Het discussiëren over godsdiensten is verboden.
1.4. Reclame maken voor andere vuurwerkforums/webshops en of anders is verboden, uitzonderingen voor webshops kunnen worden aangevraagd via de contactpagina. Echter wordt reclame dan alleen SOMS toegestaan. Als een teamlid vindt dat reclame ongewenst wordt geplaatst mag het teamlid hierover een melding maken en de gevolgen zijn voor de persoon in kwestie. Als een teamlid beslist dat adverteren niet mag moet de persoon in kwestie daar gehoor aan geven.
1.5. Je bent minimaal 16 jaar oud en hebt toestemming van je ouders om onze website te bezoeken. Deze regel wordt in de meeste gevallen weliswaar gedoogd, maar mochten wij anders zijn van mening dan ligt die keuze bij ons.
1.6. Het verspreiden van beeldmaterialen en of andere vormen hiervan is niet toegestaan en zal worden bestraft met een permanente verbanning.
1.7. Pesten, treiteren en het uitlokken van onnodige discussies is nergens voor nodig. Houd het leuk voor jou en je mede pyros.
1.8. Als wij je gedrag verdacht vinden word je bestraft met een permanente verbanning, zo houden wij onze website veilig voor andere leden.
1.9. Het veroorzaken van overlast in/op en of welke (uitgevoerde) manier wordt niet getolereerd en zal direct worden bestraft.
1.10. Het verspreiden van privégegevens en vragen naar persoonlijke informatie wordt bestraft met een permanente verbanning zonder enige vorm van overleg.

§ 2. Forumregels
2.1. Je berichten moeten kwalitatief goed en inhoudelijk zijn, berichten met weinig inhoud worden verwijderd.
2.2. Topics zonder logische doeleinden en discussiewaarde behoren in het 'kelder'gedeelte, plaats deze dus ook altijd in het daarvoor aangewezen gedeelte.
2.3. Het is verboden om zoveel berichten op het forum te plaatsen in korte tijd dat het op spam lijkt, constateren wij dit dan kunnen wij de toegang tot het plaatsen van berichten ontzeggen.
2.4. Topics moet je persé plaatsen in het daarvoor aangewezen gedeelte.
2.5. Het is verboden om een tekst te kopiëren van een ander zonder daarbij de bron te vermelden.

§ 3. Shoutboxregels
3.1. Het is verboden om te spammen in de shoutbox.
3.2. Overmatig gebruik van smileys is verboden.
3.3. Reclame maken voor andere vuurwerkforums is verboden, uitzonderingen voor webshops mits er word voldaan aan de regels van §1.4.

§ 4. Aangeboden & gezocht
4.1. Het aanbieden van goederen is toegestaan, echter dien je vooraf een goedkeuring aan te vragen bij een administrator. Zelfmaakvuurwerk aanbieden is niet toegestaan.
4.2. Het vragen naar goederen is toegestaan, echter alleen vuurwerk en geen overige goederen.
4.3. Wij stellen ons in zijn geheel niet aansprakelijk voor aangeboden goederen en de afhandeling van de verkoop.

Bij de overtreding van onze regels hebben wij ten aller tijden het recht jou toegang tot onze website en of bepaalde functies te blokkeren voor onbepaalde tijd (meestal permanent).

Mocht een regel hier niet in staan vermeld en heb jij bezwaar? Dan geldt de regel, bezwaar tegen onze regels hebben heeft geen zin. Wij hebben altijd gelijk, uiteraard zullen wij wel eerlijk zijn als wij een fout maken.

Reageren op dit topic
Wil jij ook reageren? Heb je al een account log dan nu in of klik hier om er gratis een te registreren.
REALPYROS.COM
Bij gebruik van onze website ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid. Wij stellen ons in zijn geheel niet aansprakelijk voor aangeboden goederen en/of geplaatste reacties door derden.

© Copyright - 2013/2017