Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Verschillen flash kruit?
#1
Wat ik me afvraag, nitraten zijn afgestopt met gips, meeste vlinders en om maar even een voorbeeld te noemen, cobra 6 zit dicht met simpele doppen. Zit hier nou het verschil in het soort flash? In een nitraat zit het gips niet voor niks lijkt me. Dit lijkt me nodig om druk op te bouwen net als buskruit knallers. Waarom is dit bij de ene flash knaller wel nodig en andere niet?
Antwoord
#2
Is vaak kosten plaatje hoe goedkoop ze het willen produceren plastic is duurder dan gips zijn ook vlinders die geen gips of dop hebben knallen beter dan met en het ligt aan de kwaliteit poeder die ze gebruiken.
Antwoord
#3
Oke dus in princype maakt het niet uit of je een nitraat afdicht met gips of plastic doppen?
Antwoord
#4
Is geen gips!maar rivierklei,en dat gebruiken de chineesen liever ivb met kosten ja !met als insta al zegt.knallers uit italië hebben vaak plastic dop maar zijn ook wat duurder daardoor
Antwoord
#5
(13-11-2017, 17:40:00)Loutje schreef: Is geen gips!maar rivierklei,en dat gebruiken de chineesen liever ivb met kosten ja !met als insta al zegt.knallers uit italië hebben vaak plastic dop maar zijn ook wat duurder daardoor

in cakes wordt vaak rivierklei gebruikt en in kleine knallers idd. dit is licht bruin.
in bv crazy robots van triplex wordt wel gips gebruikt.
ik schrok trouwens best wel toen ik onlangs een crazy robot open maakte en zag hoeveel gips er in zat.....aan beide kanten.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)